Spring naar inhoud
Contact

Rima Jengibarjan

Functie
advocaat

Rima Jengibarjan is sinds 2015 werkzaam bij PlasBossinade. Ze heeft als gepassioneerd advocaat de belangen van de cliënt altijd voorop staan. Rima houdt zich als advocaat voornamelijk bezig met ondernemingsrecht en aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij nauw betrokken bij vraagstukken van klanten in de zorg en mededingingsrechtelijke kwesties. Denk aan samenwerkingen tussen verschillende ziekenhuizen of zorginstellingen, aanbestedingen binnen de zorg en conflicten omtrent goodwill in maatschapsverbanden.

Ambitieus en oplossingsgericht

Rima Jengibarjan is een groot voorstander van duidelijke en heldere afspraken. Daarbij denkt ze alleen in kansen. Of het nou gaat om het maken van contracten of een geschil dat uitmondt in een rechtszaak, zij helpt u bij het vinden van de juiste oplossing.

Achtergrond

Rima Jengibarjan komt oorspronkelijk uit Armenië en beheerst de Armeense en Russische taal uitstekend. Eerder heeft zij bij een grote internationale rederij gewerkt als juridisch medewerker waarbij zij nauw samenwerkte met advocaten uit Rusland.

Opleiding

  • Master Nederlands Recht, specialisatie privaatrecht, Rijksuniversiteit Groningen

Netwerken

  • Lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA)
  • Lid van Jonge Balie Groningen-Assen
  • Lid van Business Exposure

Rechtsgebiedenregister

Rima Jengibarjan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:                                                                                 

  • Ondernemingsrecht
  • Aanbestedingsrecht

Deze registratie verplicht hem/haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.