Spring naar inhoud
Contact

De heer Jetse Stienstra van Feederlines BV

'Feederlines BV is een in de stad Groningen gevestigde rederij die wereldwijd opereert met een vloot schepen, in grootte variërend tussen 7.000 - en 118.000 ton laadvermogen. De kleinere schepen worden voornamelijk ingezet voor het vervoer van hoogwaardige produkten (hout, papier, staal en projectlading) binnen Europa. De grootste schepen vervoeren voornamelijk ertsen en kolen buiten Europa.

De schepen varen gedeeltelijk onder Nederlandse en gedeeltelijk onder buitenlandse vlag en worden bemand door zeevarenden uit diverse landen. Naast Nederlanders heeft Feederlines BV ook Russen, Kroaten en Filipijnen in dienst. De technische en personele ondersteuning vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Groningen.

Het internationale karakter van de onderneming en de internationale bemanning aan boord van de schepen vraagt om een gedegen kennis van de diverse CAO's, de daarmee samenhangende arbeidsovereenkomsten en de implicaties die dat kan hebben op onder meer het arbeidsrecht. Het is gebleken dat PlasBossinade uitstekend in staat is om ons te assisteren in de vaak complexe materie van dit (internationale) arbeidsrecht.

Wederzijds vertrouwen en snelle reacties

De relatie die Feederlines BV heeft met PlasBossinade is in de loop van de jaren alleen maar beter geworden. Een duidelijke, respectvolle, no nonsens aanpak, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, waarbij we direct weten waar we aan toe zijn, heeft onze voorkeur en past ook duidelijk in de stijl van opereren van Feederlines BV. De korte lijnen, het meedenken en de snelle reactie op vragen wordt gezien als een groot pluspunt in de dienstverlening van PlasBossinade en heeft heel vaak geleid tot een voor alle partijen bevredigende oplossing.

Deskundig en betrokken

Feederlines BV ziet PlasBossinade als een zeer gewaardeerde, deskundige en betrokken partner die we van harte kunnen en zullen aanbevelen binnen de scheepvaartsector.'

www.feederlines.nl