Spring naar inhoud
Contact

Letselschaderecht

Wanneer u letsel heeft opgelopen door toedoen van een ander, nemen de ervaren en gespecialiseerde advocaten van PlasBossinade u graag het vervelende werk uit handen, zodat u zich optimaal kunt concentreren op een zo goed mogelijk herstel. Of het nu gaat om het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het letsel, het snel regelen van voorschotten, het onderhandelen met (de verzekeraar van) de veroorzaker over de schadevergoeding of het procederen om het doel te bereiken.

Eigen schaderekenaar is groot voordeel

In tegenstelling tot veel (letselschade)kantoren heeft PlasBossinade een eigen schaderekenaar in dienst, die de advocaten ondersteunt bij het verhalen van schade die u lijdt omdat u door letsel (tijdelijk) arbeidsongeschikt bent geworden. De advocaten van PlasBossinade kunnen hiermee ook zeer complexe schadezaken (zoals bijvoorbeeld van ondernemers) met een stevige onderbouwing tot een goed einde brengen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van andere deskundigen.

Daadkracht en inlevingsvermogen

Indien u letsel heeft opgelopen of indien een naaste van u is komen te overlijden als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeval of ongeval op het werk dan komt er veel op u af. Een daadkrachtige en inlevende belangenbehartiger helpt u bij het verhaal van de schade, zodat u zich niet ook nog zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen van het letsel of overlijden. Onze advocaten geven u graag snel en gedegen advies over de haalbaarheid van de zaak.

Kosten advocaat Letselschade?

De kosten voor de inschakeling van de advocaten van PlasBossinade kunnen in veel gevallen in het geheel worden verhaald op de aansprakelijke partij. Dat geldt als de zaak in goed overleg met de verzekeraar kan worden geregeld en ook indien een gang naar de rechter noodzakelijk is. Het eerste gesprek is bovendien altijd kosteloos.

Schade van werkgevers: loonregres

Voor veel klanten verzorgen wij al jaren het verhaal van de schade die de onderneming heeft geleden als gevolg van arbeidsongeschiktheid van werknemers met letselschade. De wetgever heeft de mogelijkheden van verhaal van schade van werkgevers expliciet geregeld in de wet.  Vraag naar de mogelijkheden.

Advocaat letselschaderecht

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade? PlasBossinade heeft advocaten die veel kennis en ervaring hebben in letselschaderecht: zij staan klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op om te zien wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning nodig op dit vakgebied?

neem contact op met onze specialisten