Spring naar inhoud
Contact

Je bent zwanger! Maar hoe zit 't juridisch?

Datum
Van tot -
Inlooptijd
Locatie
Groningen

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Voor de meeste zaken zijn cursussen of checklists. Maar wie vertelt jou en je partner wat je moet regelen op juridisch gebied? En hoe zorg je ervoor dat jullie daarin tijdig de juiste keuzes maken zodat jullie straks in alle rust kunnen genieten van je gezin en baby?

Spreekuur op afspraak

PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen organiseert een speciale informatieavond voor aanstaande ouders waarbij aandacht wordt besteed aan de juridische gevolgen van gezinsuitbreiding. Dit keer in de vorm van een kosteloos spreekuur op 10 en 12 maart. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Het hoe en waarom van erkenning en gezag;
  • Voogdij;
  • De gevolgen van jullie gezinsuitbreiding op het gebied van erfrecht;
  • Wat je kunt regelen in een samenlevingscontract en testamenten.

Uiteraard is er tijdens het spreekuur veel ruimte om zelf vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden

Je bent op dinsdag 10 of donderdag 12 maart van harte welkom bij PlasBossinade aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Je dient je aan te melden middels onderstaand formulier. Geef je voorkeur op voor een dag en wij nemen dan contact met je op voor het exacte tijdstip. Parkeren kan gratis en voor de deur op onze eigen parkeerplaats. Na afloop krijg je een leuk cadeautje.

Ben je zwanger en woon je samen? Meld je dan aan voor het geheel vrijblijvende spreekuur op afspraak voor aanstaande ouders op 10 of 12 maart middels onderstaand formulier.

Je bent zwanger! Maar hoe zit 't juridisch?

Aantal personen