Spring naar inhoud
Contact

Stage lopen bij PlasBossinade

PlasBossinade heeft regelmatig mogelijkheden voor het lopen van stage in de advocatuur. Ben jij een vierdejaars rechtenstudent, dan kun je solliciteren naar een stage van zes weken. Tijdens deze stage maak je kennis met het werk van de advocaat in de praktijk en ervaar je de prettige werksfeer op ons kantoor.

Een kijkje in de keuken van de advocatuur ...

De nadruk ligt vooral op die aspecten van de advocatuur die niet aan bod komen tijdens je studie. Je woont besprekingen met cliënten bij, bestudeert dossiers, bezoekt zittingen en denkt mee over juridische vragen in lopende dossiers.

De stage is niet beperkt tot één sectie. Je kunt gedurende de stage, uiteraard afhankelijk van wat zich gedurende de stage aandient, in beginsel met iedere sectie in contact komen.

De universiteit kan aangeven onder welke voorwaarden het volgen van een stage studiepunten kan opleveren.

... of het notariaat.

Ook is het mogelijk een zesweekse stage te volgen bij het notariaat. Je verricht dan alle voorkomende dagelijkse werkzaamheden waar een (kandidaat-)notaris in zijn praktijk mee te maken krijgt. Je komt in aanmerking voor een stage in het vierde jaar van de studie notarieel recht.

Hebben we je interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd in een stage bij PlasBossinade, dan kun je onderstaand formulier invullen met een upload van je motivatiebrief, curriculum vitae en een recente cijferlijst. We zien je aanmelding graag tegemoet. Uiteraard ontvang je een reactie na aanmelding. Omdat we graag uitgebreide begeleiding bieden en daardoor slechts een beperkt aantal plaatsen hebben, kunnen wij alleen een stageplaats aanbieden aan studenten van de universiteit.

Aanmelden stage

(pdf, doc, docx)

(pdf, doc, docx)

(pdf, doc, docx)

(pdf, doc, docx)