Spring naar inhoud
Contact

Wat kun je verwachten bij ons?

Wat vraagt PlasBossinade van jou?

Bij PlasBossinade is iedereen anders. En krijgt iedereen volop de ruimte anders te zijn. We verwachten dat je het op je eigen wijze doet en dat je – waar nodig – van de gebaande paden afwijkt. Daarbij staan voor ons plezier in het vak en aandacht voor elkaar voorop. Uiteraard beschik je over juridische kennis, maar daarnaast ben je creatief en ondernemend. Ook heb je de drive te willen weten wat er in de verschillende secties gebeurt. Je wilt altijd blijven (bij)leren en probeert grenzen te verleggen.

Wat biedt PlasBossinade jou?

Bij PlasBossinade krijg je een uitstekende (interne) opleiding en begeleiding in een plezierige werkomgeving tegen een marktconform salaris. Je krijgt de mogelijkheid je te specialiseren op het rechtsgebied van jouw voorkeur, maar je verdiept je ook in andere (aanverwante) rechtsgebieden.

Performance coach advocatuur

Er gebeurt veel in de praktijk en het leven van de (beginnend) advocaat. Hierover kun je natuurlijk praten met je collega’s, maar soms is het fijn om daar met een buitenstaander over te sparren. Bij PlasBossinade bestaat daarom de mogelijkheid te praten met een performance coach. En dat is niet zomaar een buitenstaander: onze performance coach Ingrid Walrecht heeft zelf tien jaar in de advocatuur gewerkt en is daardoor uitstekend in staat een luisterend oor te bieden en praktische tips te geven. Of en waar je met Ingrid over praat bepaal jij helemaal zelf. En uiteraard is vertrouwelijkheid gewaarborgd. Wij geloven dat je als advocaat hierdoor nog beter in staat bent het beste uit jezelf te halen.

PlasBossinade is gespecialiseerd in veel rechtsgebieden, waardoor ik de mogelijkheid krijg me te ontwikkelen in hetgeen mijn interesse heeft. Maar dit daagt me juist ook uit om verder te kijken en me te ontwikkelen op de rechtsgebieden waarvan ik niet eens wist dat ze bij mij zouden passen.

Saskia Ankersmid / kandidaat-notaris