Spring naar inhoud
Contact

Kennispartners

PlasBossinade werkt op het gebied van expertise samen met verschillende organisaties. Dit doen we om onze kennis te verbreden en te verdiepen.

Rotshuizen Geense

Rotshuizen Geense Advocaten uit Leeuwarden en PlasBossinade advocaten en notarissen uit Groningen werken vanaf maart 2019 samen op het gebied van fiscale advocatuur. De samenwerking is voor Rotshuizen Geense de gewenste stap naar een bredere dienstverlening. PlasBossinade ziet de aanwezigheid van haar fiscaal advocaten in Leeuwarden als een versterking van de eigen positie in Nederland.

De samenwerking op het gebied van fiscaal recht, inclusief economisch en fiscaal strafrecht, creëert voor Rotshuizen Geense een sterkere positie in de Friese markt. Cynthia Grondsma, bestuurder Rotshuizen Geense Advocaten: “PlasBossinade is net als Rotshuizen Geense een gerenommeerd kantoor. Rotshuizen Geense beschikt echter niet over gespecialiseerde fiscaal advocaten. Met die aanvullende en ondersteunende dienstverlening creëren wij meerwaarde voor onze relaties en nieuwe klanten.”  

PlasBossinade breidt met de samenwerking haar werkgebied voor de fiscale advocatuur uit. “Samenwerking tussen fiscaal advocaten en andere juridische disciplines is de afgelopen decennia een beproefd en succesvol samenwerkingsmodel gebleken binnen PlasBossinade,” aldus Peter Fousert, bestuursvoorzitter van PlasBossinade. “Door het uitrollen van dit model slaan wij met Rotshuizen Geense een nieuwe weg in die onze positie zal versterken”.  

Rotshuizen Geense Advocaten, opgericht in 1939, is als middelgroot advocatenkantoor sterk geworteld in Friesland. Van oudsher is het kantoor zeer actief in Bouw en Vastgoed, Zorg en Welzijn en Overheid en Onderwijs.

Immens Interim Management & Finance

Immens interim | finance | recruitment is een Gronings bureau dat al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van financiële (interim) professionals en opdrachtgevers. Immens is goed in het vinden van de beste interim professional om een interim opdracht tot een succesvol resultaat te brengen en het vinden van de beste kandidaat voor de invulling van een vacature binnen finance, controlling, risk, audit & compliance.

Immens onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en daadwerkelijke kennis van finance & control en de sector. Hierdoor kunnen ze goed vertalen waar jij als opdrachtgever naar op zoek bent en snappen ze welke opdrachten of vacatures bij jou als (interim) finance professional passen.

Rabobank Stad en Midden-Groningen

Rabobank Stad en Midden Groningen organiseert in samenwerking met PlasBossinade advocaten en notarissen een activiteiten voor zakelijke relaties. Denk aan kennisevents als een Prinsjesdaglezing. Maar er wordt ook samengewerkt op het gebied van netwerkevents als een Haringparty.

Internationaal

Voor meer informatie over internationale samenwerkingen van PlasBossinade klik hier.