Spring naar inhoud
Contact

Over ons

Wij geloven dat vrijheid ruimte geeft. Om anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Om de beste te worden in wat je wilt bereiken. Wij leggen medewerkers geen keurslijf op, maar moedigen originaliteit, authenticiteit en creativiteit aan.

Bij ons is iedereen anders. We zijn een team van mensen met elk hun eigen kwaliteiten en stijl. We geven onze mensen volop de ruimte. We dagen ze uit om het ‘op eigen wijze’ te doen en van de gebaande paden af te wijken. Wij kiezen niet voor de bekende weg, maar zoeken altijd naar mogelijkheden om voor jou een nog beter resultaat te behalen.

Grenzen doorbreken. Daar staan wij voor. Een wijde blik verruimt daarbij het denken. We verdiepen ons in jou en jouw bedrijf en kijken vanuit verschillende expertises en disciplines naar jouw vraag. Zo ontstaan nieuwe verbanden en verrassende inzichten. Zo bereiken we onverwachte resultaten. Samen halen we het beste in elkaar naar boven. Voor zaken die er toe doen. Voor jou.

PlasBossinade. Advocaten en notarissen.

Kennis delen

Wij delen onze expertise graag met je, onder meer in seminars en lezingen en door middel van blogs, publicaties en nieuws.

Nieuwsbrief LegalLinks ontvangen?

Schrijf je direct in!

Beroepsorganisaties

Nederlandse Orde van Advocaten

Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van advocaten (NOvA), Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, telefoonnummer: 070 - 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Notariële Beroepsorganisatie

Al onze (kandidaat-)notarissen zijn ingescheven bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), Spui 184, 2511 BW Den Haag, telefoonnummer: 070 3307111, info@knb.nl.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants 

Onze bedrijfsadviseurs zijn als registeraccountant ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Antonio Vivaldistraat 2-8, 1083 HP Amsterdam, telefoonnumme:r 020-3010301, nba@nba.nl.


PlasBossinade is een samenwerkingsverband van PlasBossinade Advocaten N.V. en PlasBossinade Notarissen N.V.

PlasBossinade Notarissen N.V. werkt samen met Notariaat Haren B.V.

De degelijke voorbereiding, dossier- en vakkennis en ervaring hebben ons diverse keren op voorsprong en winst gezet. Hier kunnen wij op bouwen.

Auteur: Henk Schipper BV Bouwbedrijf Kooi Functie: directeur