Spring naar inhoud
Contact

Internationaal

De diensten van PlasBossinade advocaten en notarissen reiken verder dan de landsgrenzen. Veel van onze klanten doen ook zaken in het buitenland of hebben op een andere manier te maken met rechtstelsels van andere landen. PlasBossinade bedient ook buitenlandse klanten die betrokken zijn bij juridische kwesties in Nederland.

Lid wereldwijd netwerk

PlasBossinade is lid van een vooraanstaand wereldwijd netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren:  The International Lawyers Network. Van dit netwerk zijn meer dan 90 advocatenkantoren lid verspreid over 67 landen op 6 continenten, waarbij in totaal meer dan 5.000 advocaten werkzaam zijn. De kantoren die lid zijn van dit netwerk zijn gereputeerde kantoren in hun eigen jurisdictie en bieden hoogwaardige dienstverlening. Dit betekent dat klanten van PlasBossinade via ons kantoor direct toegang hebben tot gerespecteerde en ervaren locale advocaten in vele landen.

Ook buiten de vaste internationale samenwerkingsverbanden heeft PlasBossinade diverse contacten met andere buitenlandse kantoren in Europa en daarbuiten.

Samenwerking ‘China business’

Speciaal op het gebied van ‘China Business’ in Nederland hebben PlasBossinade en Li China Service hun krachten gebundeld. Het samenwerkingsverband tussen PlasBossinade en Li China Service biedt juridische en fiscale diensten aan Nederlandse en Chinese ondernemingen die actief zijn op het vlak van ‘China business’ in Nederland. Diverse Nederlandse bedrijven onderhouden een zakelijke relatie met Chinese bedrijven. Ook zijn meer en meer Chinese bedrijven geïnteresseerd om in Nederland een onderneming over te nemen of zelf op te zetten.