Spring naar inhoud
Contact

De heer Dago Houben, Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals.

Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag in De Oosterpoort in Groningen.

To the point en altijd bereikbaar

PlasBossinade biedt adequate en praktisch oplossingen voor de dynamische wereld van het organiseren van een evenement als Eurosonic Noorderslag. Bovendien hebben ze erg veel affiniteit met waar wij over gaan. Muziek.

We zijn zeer tevreden over de accuratesse en bereikbaarheid van de mensen van PlasBossinade. Daarnaast komen ze snel to the point. Heel belangrijk voor ons, want soms moet er snel een oplossing voor iets komen. Zeker tijdens het event zelf. Omdat we positief zijn treden we ook graag op als ambassadeur voor het kantoor.


www.eurosonic-noorderslag.nl