Spring naar inhoud
Contact

Insolventierecht en herstructurering

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat zich richt op insolventierecht? Dan bent u bij PlasBossinade op de juiste plek. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen. Geldgebrek, insolventie, veel ondernemers zullen daarmee in het huidige tijdsgewricht te maken hebben of krijgen. Zelfs als uw eigen onderneming floreert, is het verstandig rekening te houden met de financiële problemen die uw leveranciers of afnemers hebben of kunnen krijgen. Op dit speelveld acteren de insolventierecht-advocaten van PlasBossinade.

Faillissementen

PlasBossinade houdt van no nonsens. Zoals altijd geldt ook voor het insolventierecht: “Voorkomen is beter dan genezen”. Hoe eerder u bij PlasBossinade aan de bel trekt, met hoe meer middelen de advocaten die zich bezig houden met insolventierecht u van dienst kunnen zijn om problemen op te lossen. Het team hanteert daarvoor de voor PlasBossinade kenmerkende inventieve en creatieve no nonsens-aanpak. PlasBossinade staat alle mogelijke betrokkenen in het insolventiespectrum bij: ondernemers, bestuurders, crediteuren, financiers, et cetera. De advocaten adviseren en procederen (zo nodig) over alle juridische aspecten van insolventie. Denk hierbij aan reorganisatie, herstructurering, sanering, (her)financiering en zekerheden. Ook (het voorkomen van) bestuurdersaansprakelijkheid en/of zogenaamd paulianeus handelen (benadeling van de crediteuren) hoort tot het specialisme van de insolventierecht-advocaten van PlasBossinade.

Voor de aan het insolventierecht gerelateerde fiscale vraagstukken bent u bij PlasBossinade eveneens in goede handen. Een aantal advocaten wordt door rechtbanken regelmatig aangesteld als curator in faillissementen van diverse omvang. Daarnaast wordt opgetreden als bewindvoerder in surseances van betaling en als stille bewindvoerder in zogenaamde pre-packprocedures. De advocaten insolventierecht werken nauw samen met de aan PlasBossinade verbonden advocaten-belastingkundigen en bedrijfsadviseurs.

Insolventie advocaat

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in insolventierecht? PlasBossinade heeft advocaten die veel kennis en ervaring hebben in insolventierecht: zij staan klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op om te zien wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning nodig op dit vakgebied?

neem contact op met onze specialisten