Spring naar inhoud
Contact

De heer ir Roel de Jong van Ingenieursbureau Wassenaar

Grote deskundigheid 'Ingenieursbureau Wassenaar is constructief adviseur voor draagconstructies van gebouwen. Wij zijn betrokken bij veel grote en complexe utiliteitsbouw projecten in Noord-Nederland. Al jaren weten wij de weg te vinden naar de bouwjuristen van PlasBossinade, omdat wij bij hen de juiste deskundigheid vinden die wij nodig hebben.

Voorkomen is beter…

Of het nu gaat om bestekken, aanbestedingen, bouwcontracten of bouwfouten, PlasBossinade begeleidt ons en het ontwerpteam om met een juridische bril naar veelal technische problematiek te kijken. PlasBossinade heeft de juiste actieve attitude om te helpen problemen te voorkomen. Dit is nog belangrijker dan de prima dienstverlening als er problemen zijn ontstaan.

Combineren van meerdere disciplines

Bij het uitbreiden van onze dienstverlening naar het buitenland hebben de bouw- en internationaal recht juristen van PlasBossinade prima geadviseerd en begeleid om een aanvaardbaar contract bij de buitenlandse opdrachtgever af te dwingen. De juristen zijn laagdrempelig te benaderen en zijn erg goed bereikbaar voor een kort advies om ons de juiste richting in te laten acteren.'

www.wassenaarbv.nl