Spring naar inhoud
Contact

De heer Meindert Dijkstra van Gallagher Europe

'Gallagher Europe is een internationale handelsonderneming. De verkooporganisaties in de aangesloten Europese landen kunnen op het gebied van management, logistiek, informatie- en communicatietechnologie, service en marketing zeer nauw samenwerken met de centrale afdelingen binnen Gallagher Europe. Gezamenlijk streven we ernaar om een slagvaardige en klantvriendelijke organisatie te zijn en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrische afrasteringen.

Als onderneming lopen we geregeld tegen juridische kwesties aan. Binnen PlasBossinade is de kennis in huis op alle mogelijke juridische gebieden om ons te ondersteunen. Daarnaast beschikt PlasBossinade over een internationaal netwerk om snel over internationale kennis te kunnen beschikken.

Al jarenlang betrouwbaar partner

De advocaten bij PlasBossinade zijn betrouwbaar, hebben kennis van zaken, handelen snel en zijn goed bereikbaar. Wij hebben recent nog profijt gehad van de organisatie bij een conflict met een ex-werknemer die inbreuk maakte op onze intellectuele eigendomsrechten. PlasBossinade heeft ons hier uitzonderlijk vakkundig bij geholpen en het heeft tot een winnend resultaat geleid.

De mensen die staan voor PlasBossinade snappen hoe wij denken en handelen en dat al voor een periode van meer dan 10 jaar.'