Spring naar inhoud
Contact

De heer Paul Schipper van Nedmag

Alle juridische specialismen in huis 'Nedmag kiest voor PlasBossinade omdat men feitelijk alle juridische specialismen in huis heeft. Zo heeft ons bedrijf één adres voor juridische ondersteuning. Een ander groot voordeel is dat PlasBossinade vanwege de jarenlange samenwerking Nedmag en zijn geschiedenis zeer goed kent, en zodoende een rol kan vervullen als Nedmag’s juridische “geheugen”. Medewerkers van PlasBossinade zijn altijd gemakkelijk te bereiken en reageren snel.

Nedmag

Nedmag is een Nederlands mijnbouwbedrijf dat zeer zuiver magnesium chloride-zout wint in Veendam. Op basis van dit zeer zuivere magnesium chloride produceert Nedmag hoogwaardige grondstoffen die wereldwijd aan een breed scala van industrieën geleverd worden. Nedmag’s producten worden onder andere toegepast in high performance vuurvaste stenen voor de staal- en cementindustrie, in de olie- en gasexploratie, in bierbrouwerijen en zuivelfabrieken en bij de gladheidbestrijding in de winter. Met 90 % van zijn omzet buiten Nederland is Nedmag sterk op export gericht.

Breed juridisch advies

Vanwege de vele facetten van de bedrijfsvoering bij Nedmag is er geregeld behoefte aan juridische expertise en ondersteuning, mede omdat Nedmag als middelgroot bedrijf (145 medewerkers) geen eigen juridische afdeling heeft. De ondersteuning kan variëren van enerzijds het opstellen van contracten en het incidenteel voeren van gedingen, tot anderzijds het geven van juridisch-strategisch advies.

PlasBossinade heeft ons recent nog goed ondersteund op het gebied van bestuursrecht.'

Voor meer informatie over Nedmag kijk op www.nedmag.nl