Spring naar inhoud
Contact

Stichting PlasBossinade ProBono

PlasBossinade advocaten en notarissen organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden. Dit organiseren en financieren wij vanuit de Stichting PlasBossinade ProBono. Bij PlasBossinade is iedereen er trots op noorderling te zijn. Noorderling van geboorte of door import, allemaal delen we het gevoel hier in de regio thuis te horen. PlasBossinade is dan ook al meer dan 100 jaar actief in het Noorden. De regio heeft ons al die jaren haar vertrouwen geschonken. Graag laten we met Stichting PlasBossinade ProBono zien hoezeer we dat waarderen onder het motto 'Door het Noorden voor het Noorden'.

Stichting PlasBossinade ProBono

In 2011 is Stichting PlasBossinade ProBono officieel gelanceerd. Stichting PlasBossinade ProBono organiseert activiteiten die variëren naar doelgroep en activiteit. De acties worden bedacht en geïnitieerd door het bestuur van de Stichting PlasBossinade ProBono en uitgevoerd door datzelfde bestuur met hulp van kantoorgenoten. Zo zijn alle medewerkers van PlasBossinade betrokken bij de stichting.

Bestuur

Het bestuur van Stichting PlasBossinade ProBono wordt gevormd door medewerkers uit alle geledingen van PlasBossinade en bestaat uit:

Donatie

Financieel worden wij ondersteund door PlasBossinade, en daarnaast zijn wij afhankelijk van donaties van derden. Wilt u doneren? Dan kan dit door uw bijdrage over te maken naar rekeningnummer NL74 RABO 0128 6651 49 ten name van Stichting PlasBossinade ProBono. Samen met u zorgen wij dan voor een lach op vele gezichten. Via de website van PlasBossinade houden wij u op de hoogte van onze activiteiten.

Vragen?

Heeft u vragen aarzelt u dan niet contact op te nemen met één van de bestuursleden.